Masthead

Sayonara Stutgard

is naast mede-oprichter van Uitgeverij Chaos een intersectionele feminist, boekverkoper, dichter (denkt zij), instagramgrappenmaker ("Ik maak graag grapjes over mijn drie vriendjes die ik niet heb"), (book club) host voor o.a. Aphra's Book Club en de Feminist Open Mic Night. Oja, zij is gek op pizza. Officieel is zij de afdeling PR & Communicatie, maar zij scout stiekem ook en volgens mij doet zij nog veel meer. 

Thalia Ostendorf

 is naast mede-oprichter van Uitgeverij Chaos (acquirerend) redacteur en schrijver van korte verhalen (maar werkt in het geheim ook aan een filmscript). Heeft literatuurwetenschap maar ook een tijdje mode gestudeerd. Helaas is ze allergisch voor katten, ananas en kiwi's. Heeft een tijdje in California (USA) en Napels (Italia) gewoond, waar ze een lichte obsessie met het de Italiaanse taal en eten heeft overgehouden (of misschien was die er al). Haar werk is verschenen in onder andere The First Line, Gone Lawn en Token Magazine.

Yael van der Wouden 

is naast mede-oprichter ook een redacteur, schrijver, verhalenverteller en de trotse eigenaar van een hond die zij nog niet heeft, maar zij heeft al een naam uitgekozen (Laser) dus het is zo goed als gedaan. Ze woont nu in Utrecht, maar komt uit Israel/Palestina: ze is op de tedere leeftijd van tien jaar oud naar Nederland verhuisd. Ze is nog altijd onzeker over haar uitspraak van het woord 'uitspraak' en 'veertien' (hoezo spreek je het uit als vertien, seriously). Ze is joods, bi en leest graag over thema's als migratie, identiteit en magie. Grote fan van korte verhalen. Lievelingsboeken: Her Body and Other Parties van Carmen Maria Machado en Get in Trouble van Kelly Link. Haar werk is verschenen op plekken zoals Ellipsis Magazine, The Sun Magazine en binnenkort Split Lip Magazine. Naast Chaos is ze te vinden op: yaelvanderwouden.com of op twitter @yaelwouden.